2i2 Quatre arquitectura + disseny | Rehabilitació interior vivenda

Rehabilitació interior vivenda

Rehabilitació interior vivenda. Ciutat Vella. València.

80 m2

Projecte de rehabilitació interior d’un habitatge al centre històric de València, a una edificació existent del S.XVIII, on s’ha respectat al màxim l’espai original, els materials i sistemes constructius tradicionals.

S’introduïx un únic plànol que estructura l’espai i divideix les diferents estades.

Es planteja com objectiu obtenir el major rendiment espacial a l’habitatge, donades les seves reduïdes dimensions, compartint i subdividint la zona d’estar menjador -dormitori infantil en les hores de dia / nit, mitjançant una gran porta corredissa, permetent que l’habitatge s’ajuste a les diferents necessitats i durant el dia convisca l’estar amb la zona de jocs infantil, donant a l’habitatge una gran flexibilitat i qualitat espacial.